Innovatie

Er zijn verschillende bedrijven die hard werken aan de innovatie van de inrichting van sport- en beweegruimten in Nederland. Onderstaand een greep uit de bedrijven waar InFit blij van wordt!

Beweegschool.nl

Beweegschool.nl

Website waarin u alles te weten komt over het ontwerpen van beweegscholen, bewegend leren en uitdagend inrichten van ruimten.

Het Nieuwe Gymmen

Het Nieuwe Gymmen

Inrichten van beweegruimtes gaat al decennialang op dezelfde traditionele manier. Het Nieuwe Gymmen is een beweging die wil laten zien hoe het óók kan.

Playce

Playce

Een gevarieerde en uitdagende omgeving verleidt je om samen of alleen met plezier te sporten, te spelen en te oefenen. Met aantrekkelijke kleurstellingen en een frisse uitstraling is een PLAYCE de ideale aanvulling voor het sportpark, de wijk, het ziekenhuis of het schoolplein.

Architectuur en Bouwkunde

Architectuur en Bouwkunde

Architecten- en ingenieursbureau met kennis van zaken als het om (beweeg)scholen of sportaccommodaties gaat.

De Beweegbox

De Beweegbox

De initiatiefnemers van de Beweegbox hebben de uitdaging aangegrepen om een gymzaal te ontwikkelen die antwoord geeft op de behoeften van vandaag. En daarbij nadenkt over de vragen van morgen.

Lü interactieve projectie

Lü interactieve projectie

De sportzaal heruitgevonden. Enorme projecties, meeslepend lichtspektakel, krachtig geluid, motiverende activiteiten.

Springlab

Springlab

Bewegen weer terugbrengen in ons dagelijks leven door het onderwijs beweeglijker te maken. Dat is de missie van Springlab. Dit doen we door bewegen en leren te combineren. Recent wetenschappelijk onderzoek toont aan dat je beter leert wanneer je beweegt. We beginnen bij de allerkleinsten in de kinderopvang en werken stap voor stap toe naar het middelbaar onderwijs. Want: jong geleerd is oud gedaan.

Go-E wall

Go-E wall

GO! is een slim speeltoestel waarmee kinderen, jongeren, volwassenen én senioren in beweging komen. De Go! e-Wall is een toestel in de vorm van een muur met daarin vijf satellieten en een beginknop. Dit toestel kan in of op elke beschikbare ruimte geplaatst worden en door op de satellieten te drukken, activeren gebruikers bewegingsspelletjes.

Valomotion

Valomotion

Innovatieve manieren om te trainen en plezier te hebben. Deze interactieve spelplatforms om te springen en te klimmen nodigen iedereen uit, van de jongste kinderen tot volwassenen, om een geweldige tijd te hebben.

Nijha expertisecentrum

Nijha expertisecentrum

Het Nijha Expertisecentrum ziet met de komst van de brede school, het kindcentrum, de BSO, de combinatiefunctionaris en veranderende schooltijden nieuwe kansen voor bewegen ontstaan. En die moeten we grijpen. Niet alleen omdat kinderen steeds dikker worden en er sprake is van bewegingsarmoede maar vooral ook omdat bewegen, bij een goed doordacht aanbod, leuk is. Het Nijha Expertisecentrum ontwikkelde praktische tools om je organisatie en kinderen in beweging te brengen,

Embedded Fitness

Embedded Fitness

Onze missie is om te laten zien dat bewegen heel leuk kan zijn en daarmee diverse doelgroepen, die om bepaalde redenen te weinig bewegen, aan het sporten te krijgen. Het concept dient aan te sluiten bij de huidige belevingswereld en mogelijkheden van deze doelgroepen. Embedded Fitness is hét bedrijf op het gebied van interactief en serious gaming

ProJump

ProJump

De passie die ons steeds verder brengt en verbind is Bewegen. Dat combineren we met de overtuiging dat de eenvoud het meest krachtige middel is om Bewegen te initiëren en dus ook om het te sturen.

I-Space Sports

I-Space Sports

Plezier, educatie en sport komen samen. Door in te spelen op wat kinderen van nu inspireert en motiveert zorgt bewegen met iSpace Sports voor een optimale motorische ontwikkeling en bevordering van autonoom leren.

InFit Beweegconcepten

Middelburgseweg 1a

2741 LB Waddinxveen

info@infitbv.nl

085 0188587

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon