InFit Beweegconcepten

Middelburgseweg 1a

2741 LB Waddinxveen

infitbeweegconcepten@gmail.com

085 0188587

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Over InFit

Begin 2017 richtte vier enthousiaste ondernemers met passie voor sport en bewegen InFit Beweegconcepten op.  De missie was (en is) zoveel mogelijk kinderen op zoveel mogelijk plaatsen uit te nodigen tot meer bewegen. In combinatie met een verkoopovereenkomst met Virklund Sport in Denemarken konden prachtige beweegtoestellen naar Deens ontwerp naar Nederland worden gehaald. Toen in 2018 Virklund werd overgenomen door Unisport kwam er een einde aan de verkoopovereenkomst en is InFit Beweegconcepten gestopt met de verkoop van beweegtoestellen.

Met een onveranderde missie en visie op hoe we kinderen meer uit kunnen dagen in beweging te komen is InFit Beweegconcepten in 2018 verder gegaan met het uitdenken en ontwerpen van beweegconcepten. Creatief brein met passie voor sport achter InFit is Ronald de Rooij. Als architect-directeur bij Topos – Architectuur en Bouwkunde is hij gespecialiseerd in het ontwerpen van onderwijsgebouwen. Als sporter, trainer, coach, ondernemer en architect geeft hij vorm aan de ‘beweegprojecten’ waar InFit Beweegconcepten aan werkt.

De komende tijd zal InFit zich met name richten op het ontwerpen en realiseren van de eerste Beweegschool in Nederland en op het ontwerpen van nieuwe inrichtingsconcepten voor scholen, sportzalen en sporthallen.

Visie

Een gezond en actief lichaam helpt kinderen om goed te kunnen leren en zich optimaal te ontwikkelen. Vanuit diverse invalshoeken is er aandacht om onze kinderen meer te laten bewegen. Wanneer ze voldoende worden uitgedaagd en de gelegenheid krijgen om zich te bewegen, is er een grotere kans op een gezond leven en een goede ontwikkeling. Bewegen, leren en jezelf ontwikkelen op jonge leeftijd is evident voor een goede start van het leven.

 

InFit Beweegconcepten bedenkt en ontwikkelt innovaties voor scholen, kinderopvangcentra en sportaccommodaties of wachtruimten. Het stapt daarbij af van de gebaande paden door nieuwe concepten aan te bieden die aansluiten bij de huidige belevingswereld van kinderen op het gebied van sport en bewegen.

Onze beweegconcepten voorzien in de natuurlijke behoefte van kinderen te klimmen en te klauteren en daarmee hun grenzen te verkennen. De concepten kunnen op maat worden gerealiseerd binnen alle denkbare leefomgevingen van kinderen. InFit gelooft dat sport en bewegen niet beperkt hoeft te worden tot specifieke sportruimtes, maar ook gestimuleerd kan worden in het hele gebouw, zoals gangen, hallen en gemeenschappelijke ruimtes. Om te kijken hoe dit kan in uw gebouw komen wij graag langs om samen met u beweegconcepten op maat te ontwikkelen.