Over InFit

In 2017 zijn de eerste stappen gezet die tot de oprichting van InFit Beweegconcepten BV hebben geleid. Vijf enthousiastelingen met passie voor sport en bewegen kwamen bij elkaar met plannen om zoveel mogelijk kinderen op zoveel mogelijk plaatsen uit te nodigen tot meer bewegen. In combinatie met een verkoopovereenkomst met Virklund Sport in Denemarken konden prachtige beweegtoestellen naar Deens ontwerp naar Nederland worden gehaald. Toen in 2018 Virklund werd overgenomen door Unisport kwam er een einde aan de verkoopovereenkomst, is InFit Beweegconcepten gestopt met de verkoop van beweegtoestellen en is de samenstelling van het bedrijf gewijzigd. 

Met een onveranderde missie en visie op hoe we kinderen meer uit kunnen dagen in beweging te komen is InFit Beweegconcepten verder gegaan met het uitdenken en ontwerpen van beweegconcepten. Creatieve breinen met passie voor sport achter InFit zijn Ronald de Rooij en Pim Scherpenzeel. Ronald is als architect-directeur bij Topos – Architectuur en Bouwkunde gespecialiseerd in het ontwerpen van onderwijsgebouwen. Als sporter, trainer, coach, ondernemer en architect geeft hij vorm aan de ‘beweegprojecten’ waar InFit Beweegconcepten aan werkt. Pim is al jarenlang actief in de markt van de indoor-sportaccommodaties. Met creatieve blik kijkt hij kritisch naar het inrichten van beweegruimte en voegt hij innovatieve oplossingen toe aan de ontwerpen die InFit ontwikkelt en realiseert. 

Visie

Een gezond en actief lichaam helpt kinderen om goed te kunnen leren en zich optimaal te ontwikkelen. Vanuit diverse invalshoeken is er aandacht om onze kinderen meer te laten bewegen. Wanneer ze voldoende worden uitgedaagd en de gelegenheid krijgen om zich te bewegen, is er een grotere kans op een gezond leven en een goede ontwikkeling. Bewegen, leren en jezelf ontwikkelen op jonge leeftijd is evident voor een goede start van het leven.

 

InFit Beweegconcepten bedenkt en ontwikkelt innovaties voor scholen, kinderopvangcentra en sportaccommodaties of wachtruimten. Het stapt daarbij af van de gebaande paden door nieuwe concepten aan te bieden die aansluiten bij de huidige belevingswereld van kinderen op het gebied van sport en bewegen.

Onze beweegconcepten voorzien in de natuurlijke behoefte van kinderen te klimmen en te klauteren en daarmee hun grenzen te verkennen. De concepten kunnen op maat worden gerealiseerd binnen alle denkbare leefomgevingen van kinderen. InFit gelooft dat sport en bewegen niet beperkt hoeft te worden tot specifieke sportruimtes, maar ook gestimuleerd kan worden in het hele gebouw, zoals gangen, hallen en gemeenschappelijke ruimtes. Om te kijken hoe dit kan in uw gebouw komen wij graag langs om samen met u beweegconcepten op maat te ontwikkelen. 

 

InFit Beweegconcepten

Middelburgseweg 1a

2741 LB Waddinxveen

info@infitbv.nl

085 0188587

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon