InFit Beweegconcepten

Middelburgseweg 1a

2741 LB Waddinxveen

info@infitbv.nl

085 0188587

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Meer dan 30 deelnemers winactie na Dag van de Sportaccommodaties

10 Mar 2017

Gisteren presenteerden wij samen met Virklund Sport onze beweegconcepten op de Dag van de Sportaccommodaties in Houten. De interesse was groot en reacties waren erg positief! We kijken erg uit naar mooie samenwerkingen in de toekomst. Ter introductie van onze beweegconcepten hebben we de Ninja winactie gestart. Deze actie loopt t/m 31 maart. Meer dan 30 organisaties doen al mee aan de actie. Doet jouw organisatie nog niet mee? Vul het formulier in via www.infitbv.nl/wineenninja

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Uitgelichte berichten

De Twijn wordt een echte Beweegschool!

13 Oct 2019

1/10
Please reload

Recente berichten

21 Sep 2018

Please reload

Archief