InFit advies

InFit Beweegconcepten is opgericht met als doel meer kinderen aan het bewegen te krijgen. Om dit op diverse plekken ook daadwerkelijk te kunnen realiseren is in 2016 de samenwerking gevonden met Virklund Sport. In 2018 heeft Unisport alle activiteiten en producten van Virklund overgekocht. Aan de samenwerking met InFit Beweegconcepten kwam op dat moment een einde. Het inkopen en leveren van toestellen is daarmee ook geen activiteit meer van InFit Beweegconcepten.

Wat doet InFit dan wel? Wij blijven schoolorganisaties, kinderopvangorganisaties en iedereen die kinderen aan het bewegen wil krijgen adviseren op het gebied van het inrichten van beweegomgevingen. Het realiseren van de eerste echte beweegschool in Nederland staat hoog op de agenda. InFit is daarom ook onderdeel geworden van Topos - architectuur en bouwkunde. Een bureau met veel ervaring in scholenbouw en vele ontwerpopdrachten in het onderwijs. Daarnaast beschikt het bureau over de benodigde bouwkundige know-how om ook de bouwkundige uitwerking en bouwbegeleiding te kunnen realiseren.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags

InFit Beweegconcepten

Middelburgseweg 1a

2741 LB Waddinxveen

info@infitbv.nl

085 0188587

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon