InFit Beweegconcepten

Middelburgseweg 1a

2741 LB Waddinxveen

infitbeweegconcepten@gmail.com

085 0188587

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Pitchen voor Sportbedrijf Rotterdam

17 Nov 2018

Donderdag 15 november mocht InFit Beweegconcepten pitchen voor Sportbedrijf Rotterdam. Samen met 6 andere innovatieve initiatieven was InFit Beweegconcepten uitgenodigd om te laten zien hoe wij waarde zouden kunnen toevoegen aan de sportaccommodaties van de gemeente Rotterdam. Het Sportbedrijf is op zoek naar mogelijkheden de faciliteiten beter te verhuren en interessanter te maken voor potentiële huurders. 

 

InFit Beweegconcepten heeft Sportbedrijf Rotterdam laten zien dat veel bestaande gebouwen zodanig  kunnen worden aangepakt dat ze interessanter worden voor hun gebruikers. Dat de gebouwde omgeving kinderen en volwassenen uitnodigt tot bewegen. Als we een dergelijke pilot met het Sportbedrijf kunnen realiseren, maken we een omgeving waarin kinderen gezonder opgroeien. Waar ze hun motorische vaardigheden beter ontwikkelen en waar ze risico's beter leren inschatten. Daarnaast is het goed voor de hersenen van jonge kinderen om veel te bewegen. 

 

Het Sportbedrijf was aangenaam verrast door alle innovatieve initiatieven waaronder ook virtual reality en augmented reality games. Aan het einde van de dag maakte Sportbedrijf Rotterdam bekend met een aantal innovatieve initiatieven zeker te gaan samenwerken. En mooi nieuws: InFit Beweegconcepten is één van die initiatiefnemers.

Binnen niet al te lange tijd gaan we dus beweegconcepten realiseren in één van de accommodaties van de gemeente Rotterdam! 

Share on Facebook
Please reload

Uitgelichte berichten

De Twijn wordt een echte Beweegschool!

13 Oct 2019

1/10
Please reload

Recente berichten

21 Sep 2018

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags