InFit Beweegconcepten

Middelburgseweg 1a

2741 LB Waddinxveen

info@infitbv.nl

085 0188587

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Nijha ontwikkelt beweegmodules i.s.m. InFit

5 May 2019

Op basisscholen is enorm veel behoefte kinderen meer te laten bewegen. Maar hoe kun je dat doen? Natuurlijk, er zijn methoden voor 'bewegend leren' in en buiten de klas. Maar toestellen die kinderen uitdagen ergens in te klimmen of aan te hangen of te klauteren zijn er eigenlijk niet. InFit Beweegconcepten vindt dat een groot gemis en stapte daarom naar sporttoestellen fabrikant Nijha. Aan de hand van inspirerende schetsen is Nijha aan de slag gegaan met de productie van toestellen welke scholen in kunnen zetten kinderen uit te dagen in beweging te komen. De verwachting is dat binnenkort de eerste ontwerpen klaar zijn!

 

 

Share on Facebook
Please reload

Uitgelichte berichten

De Twijn wordt een echte Beweegschool!

13 Oct 2019

1/10
Please reload

Recente berichten

21 Sep 2018

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags