Magazine Nijha over Urban Sports interviewt InFit

4 Jul 2019

Van 19 t/m 23 juni 2019 was Amsterdam het decor van de derde editie van de Urban Sports Week Amsterdam (USWA). In de stad vond een groot aantal events plaats, variërend van wedstrijden en kampioenschappen tot demo’s en clinics in urban sports zoals BMX, inline-skating, skateboarding en 3×3 basketball. Tijdens USWA kwamen urban sports, lifestyle en cultuur samen. De Urban Sports Week Amsterdam is een initiatief van de gemeente Amsterdam, Topsport Amsterdam, TIG Sports en urban communities in de stad. Ter gelegenheid van deze vette week stelde Nijha een magazine samen waarin InFit Beweegconcepten ook aan het woord kwam. Lees hier het hele artikel. 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Uitgelichte berichten

De kostendekkendheid van sportaccommodaties is schrikbarend laag. Wat kunnen we daar aan doen?

20 Aug 2020

1/10
Please reload

Recente berichten

21 Sep 2018

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

InFit Beweegconcepten

Middelburgseweg 1a

2741 LB Waddinxveen

info@infitbv.nl

085 0188587

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon