Magazine Nijha over Urban Sports interviewt InFit

4 Jul 2019

Van 19 t/m 23 juni 2019 was Amsterdam het decor van de derde editie van de Urban Sports Week Amsterdam (USWA). In de stad vond een groot aantal events plaats, variërend van wedstrijden en kampioenschappen tot demo’s en clinics in urban sports zoals BMX, inline-skating, skateboarding en 3×3 basketball. Tijdens USWA kwamen urban sports, lifestyle en cultuur samen. De Urban Sports Week Amsterdam is een initiatief van de gemeente Amsterdam, Topsport Amsterdam, TIG Sports en urban communities in de stad. Ter gelegenheid van deze vette week stelde Nijha een magazine samen waarin InFit Beweegconcepten ook aan het woord kwam. Lees hier het hele artikel. 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Uitgelichte berichten

De Nieuwe Gymzaal genomineerd voor Innovatieprijs Sportaccommodaties

7 Feb 2020

1/10
Please reload

Recente berichten

21 Sep 2018

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags