De Twijn wordt een echte Beweegschool!

13 Oct 2019

Het is zover! Begin februari 2020 zal gestart worden met de bouw van Integraal Kindcentrum De Twijn in Alblasserdam. De Twijn wordt een echte Beweegschool. De inrichting van de school daagt de kinderen uit om in beweging te komen. Door de hele school zijn uitdagende klim- en klautertoestellen te vinden waar kinderen op ieder moment hun skills in kunnen testen en verder kunnen ontwikkelen. 

De Twijn is ontworpen in samenwerking met Topos - Architectuur en Bouwkunde. Het beweegconcept van de school sluit aan bij de visie van schoolbestuur PIT-KO uit Zwijndrecht dat als kinderen meer bewegen ze zich motorisch en cognitief beter ontwikkelen.

 

 

Share on Facebook
Please reload

Uitgelichte berichten

De kostendekkendheid van sportaccommodaties is schrikbarend laag. Wat kunnen we daar aan doen?

20 Aug 2020

1/10
Please reload

Recente berichten

21 Sep 2018

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

InFit Beweegconcepten

Middelburgseweg 1a

2741 LB Waddinxveen

info@infitbv.nl

085 0188587

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon