Hoera, InFit bestaat 1 jaar!


Vorig jaar in januari bezochten wij met z’n vieren verschillende scholen en sportaccommodaties in Denemarken om ons te laten inspireren. We keken onze ogen uit hoe ze in Denemarken bezig zijn met bewegen. Het hoogtepunt was het bezoek aan de Frederiksbjergschool in Aarhus. Wat een geweldig gebouw! Bewegen en leren gaan hier hand in hand. Op deze plek is onze visie geboren. Onze droom? Een beweegschool als de Frederiksbjerschool in Nederland realiseren.

De introductie

In maart 2017 presenteerden wij samen met Virklund Sport onze beweegconcepten op de Dag van de Sportaccommodaties in Houten. De interesse was groot en reacties waren erg positief! Ter introductie van onze beweegconcepten organiseerden wij de Ninja winactie gestart. Liefst 44 partijen namen deel aan de actie.

Winnaar Ninja winactie

KIZOOM uit Tilburg is de winnaar geworden van de winactie. KIZOOM is een diagnostiek- en behandelcentrum voor kinderen met gedragsproblemen. Met de Ninja module willen zij een voorbeeld geven van good practice. Het beweegconcept hebben we geplaatst in de ontvangsthal. Zodra kinderen het gebouw binnenwandelen, snellen ze zich naar de Ninja module’s. Erg leuk om te zien! In de zomer is het beweegconcept feestelijk geopend door het personeel.

InFit in de media

In oktober zijn we twee keer in de media verschenen. Op SportknowhowXL vertelde onze collega Gert Jan de Kort meer over InFit en onze visie op bewegen. Collega Ronald de Rooij nam deel aan het Schooldomein debat over natuurlijk bewegen. Hij schreef naderhand een blog over de beweegschool.

Eerste Meet & Greet

In januari mochten wij een enthousiaste groep Groningers ontvangen bij ons beweegconcept in Tilburg. In deze sessie vertelden wij meer over onze visie en aanpak en was er gelegenheid om de Ninja modules zelf te ervaren!

En nu? In 2018 gaan wij verder op zoek naar de eerste beweegschool in Nederland. Dromen zijn soms best realistisch.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags

InFit Beweegconcepten

Middelburgseweg 1a

2741 LB Waddinxveen

info@infitbv.nl

085 0188587

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon