Ninja winactie: and the winner is…

Er hebben maar liefst 44 organisaties deelgenomen aan de Ninja winactie! Ten tijde van de Dag van de Sportaccommodaties hebben we deze actie gestart. U maakte kans op een Ninja door ons te volgen op LinkedIn en te motiveren waarom uw organisatie een Ninja module zou willen winnen, waar u hem zou plaatsen en waarom u voor deze plek zou kiezen. In de finale ronde hebben we 4 locaties geselecteerd en bezocht om het verhaal ter plekke te horen. Allemaal prachtige initiatieven die we graag willen ondersteunen...er kan maar 1 de winnaar zijn. We maken hierbij de uitslag van de Ninja winactie bekend:

De winnaar van de Ninja winactie is KIZOOM uit Tilburg! Gefeliciteerd! KIZOOM is een diagnostiek- en behandelcentrum voor kinderen en jeugdigen op het gebied van psychologie, orthopedagogiek, kinderergotherapie, kinderfysiotherapie, speltherapie, logopedie en dyslexiebehandeling.

Wilma Deliën stuurde namens KIZOOM de volgende motivatie in: “We zien dagelijks hoe tegennatuurlijk het is dat kinderen vanaf groep 3 in bankjes moeten zitten en weinig bewegen. We adviseren scholen vaak om de kinderen tussentijds te laten bewegen en bedenken daar allerlei hulpmiddelen voor. Jullie concept sluit mooi aan op onze visie. Met de Ninja module geven wij een voorbeeld van good practice. Laten wij het voorbeeld geven, dan maken we ook waar wat we zeggen.”

Lees ook de komende blog met een fotoreportage van de geïnstalleerde Ninja bij KIZOOM. We willen alle deelnemers hartelijk bedanken voor hun inzet! Wilt u meer weten over onze beweegconcepten? Neem contact met ons op via 085-0188587 of info@infitbv.nl.

Uitgelichte berichten
Recente berichten