"Kinderen willen hier niet meer weg. We zien echt enthousiaste kinderen die binnenkomen en gelijk naar het beweegconcept rennen."

Wilma Deliën - Directrice OnderwijsZorgTeam KIZOOM

Inrichting wachtruimte:

KIZOOM

KIZOOM is een diagnostiek- en behandelingcentrum van kinderen op het gebied van psychologie, orthopedagogiek, kinderergotherapie, kinderfysiotherapie, speltherapie, logopedie en dyslexiebehandeling. Zo krijgen ouders en kinderen alle hulp onder één dak.

 

De specialisten van KIZOOM zien dagelijks hoe tegennatuurlijk het is dat kinderen vanaf groep 3 in bankjes moeten zitten en weinig bewegen. Zij adviseren scholen om de kinderen tussentijds te laten bewegen en bedenken daar allerlei hulpmiddelen voor. Zodoende heeft KIZOOM aan InFit gevraagd de ontvangsthal (tevens wachtruimte) te verrijken met een uitdagend beweegconcept. 

Het beweegconcept wat we hebben ontworpen bestaat uit twee Ninja modules, een klimzone en een Twister spel. Het daagt kinderen uit om in beweging te komen, terwijl ouders op hun gemak kunnen wachten. Wachten is nog nooit zo leuk geweest!

Neem een kijkje bij KIZOOM!

Samen met KIZOOM nodigen wij u van harte uit om dit door InFit gerealiseerde beweegconcept met eigen ogen te zien en te ervaren.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

InFit Beweegconcepten

Middelburgseweg 1a

2741 LB Waddinxveen

info@infitbv.nl

085 0188587

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon